Bu Blogda Ara

22 Haziran 2012 Cuma

Facebook Abonelikleri Kapatma


Profil sayfanıza giriyorsunuz. Sol tarafta “Aboneler” butonuna basıyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken “Abonelikler” değil “Aboneler” butonuna tıklayacaksınız. Yani size abone olan kişilere. Ondan sonra sağ üst bölümde “Ayaraları Düzenle” seçeneğine tıklıyorsunuz. “Aboneler” seçimini kapalı hale getiriyorsunuz. Artık kimse size abone olamıyor. Bu kadar basit


Abonelik bölümünü bulamayanlar için:
http://www.facebook.com/KULLANICIADINIZ?sk=subscribers şeklinde girebiliyorsunuz. Örn:
Mert Soykan | Facebook


Profilinizde sol menüde yer alan Aboneler seçeneğine tıkladıktan sonra açılan sayfa Sağ üstte Ayarları Düzenle seçeneğini göreceksiniz.


Buradan aşağıdaki ayarları yapabilirsiniz:


Aboneler: Herkese açık güncellemelerinize arkadaşlarınız dışındaki kişilerin de abone olabilmesine izin vermek için ayarı Açık yapmalısınız.


Yorumlar: Herkese açık güncellemelerinize arkadaşlarınızın arkadaşları dışındaki kişilerin de yorum yapabilmesine izin vermek için ayarı Açık yapmalısınız.


Bildirimler: Kimler herkese açık güncellemelerinize abone olduğunda bildirim almak istediğinizi seçin. Yeni abonelerin size bildirilmesini istemiyorsanız “Hiç Kimse”yi seçin. Yeni abonelerinizle ilgili bildirim almak istiyorsanız, Herkes’i veya sadece Arkadaşlarımın Arkadaşları’nı seçin.

alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder